Tjänster

Miss erbjuder ett brett utbud av tjänster inom Dominans/Bdsm. Om du har eget önskemål eller Kink du inte hittar nedan går det bra att skriva en förfrågan men respektera alltid ett Nej

* Andningskontroll

*Ballbusting - syftet är inte att orsaka allvarlig skada utan ge en extra spänning till sessionen, tex. i samband med bondage

*Bondage- rep och bojor

*CBT

*Disciplin träning- straff/belöning, slavträning.

*Dyrkan

*Electro

*Fetischer

*Fornofeli- agera möbel, dörrmatta, fotpall etc.

*Förnedring- fysisk el. verbal

*Kyskhetsträning

*Medicinska lekar

*Messy/Sploshing

*Psykisk Dominans (en stor del och oftast som en grund i alla sessioner)

*Rollspel

*Sadistiska lekar

*Smisk/Pisk- olika typer av piskor finns att tillgå men även gammaldags aga.

*Trampling/Sitting

En normal session är ca 1-1,5 timma och kostar från 2500 kr. , fråga om prisuppgift för din session. Har Miss tagit sig an dig är du också värdefull för henne därför ger Miss dig möjlighet till kontakt (främst per mail) mellan sessionerna om du behöver ventilera eller prata om det du upplevt i en session.

Miss utför  även massagebehandlingar. Massagen kan t ex. kombineras med bondage, det brukar Miss rekommendera den ug. som är helt ny och oerfaren och som på ett mjukt sätt vill utforska sin ug. sida  och introduceras i dominansens underbara värld. Fråga gärna om Miss massage.

Vill du boka Miss för möte eller session på annan ort eller utanför studion kan möjligheten finnas. Du står givetvis för resor och ev. hotellvistelse . Maila din utförliga förfrågan.